Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.tma.uz/xmlui/handle/1/11225
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Садирова М. К. | - |
dc.contributor.author | Хужакулов И. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-28T04:25:12Z | - |
dc.date.available | 2024-05-28T04:25:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.tma.uz/xmlui/handle/1/11225 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | 26th - International Conference on Research in Humanities, Applied Sciences and Education | en_US |
dc.subject | Общественное питание, образовательные организации, школьники, горячее питание, формы питания, пищевая и биологическая ценность питания. | en_US |
dc.title | ЗНАЧЕНИЕ ПИТАНИЯ УЧАЩИХСЯ В ШКОЛЕ И ЕГО ИЗУЧЕНИЕ | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Thesis, Articles |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.