Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.tma.uz/xmlui/handle/1/11225
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСадирова М. К.-
dc.contributor.authorХужакулов И. Г.-
dc.date.accessioned2024-05-28T04:25:12Z-
dc.date.available2024-05-28T04:25:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://repository.tma.uz/xmlui/handle/1/11225-
dc.language.isootheren_US
dc.publisher26th - International Conference on Research in Humanities, Applied Sciences and Educationen_US
dc.subjectОбщественное питание, образовательные организации, школьники, горячее питание, формы питания, пищевая и биологическая ценность питания.en_US
dc.titleЗНАЧЕНИЕ ПИТАНИЯ УЧАЩИХСЯ В ШКОЛЕ И ЕГО ИЗУЧЕНИЕen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Thesis, Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7-111.pdf280.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.