Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.tma.uz/xmlui/handle/1/8279
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШАМУРАТОВА Н.Ш.-
dc.contributor.authorРУЗИМОВ Х.И.-
dc.contributor.authorРУЗМЕТОВА Д.А.-
dc.date.accessioned2023-06-02T11:48:06Z-
dc.date.available2023-06-02T11:48:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.issn2181–5887-
dc.identifier.urihttp://repository.tma.uz/xmlui/handle/1/8279-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherO‘ZBEKISTON TERAPIYA AXBOROTNOMASI Ilmiy-amaliy jurnalen_US
dc.subjectБИОЛОГИЧЕСКАЯ И ДИЕТИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ ЗЕРНОВОЙ ПРОДУКЦИИ СОРГО ПО  АМИНОКИСЛОТНОМУ СОСТАВУ ПРИ НЕКОТОРЫХ ЗАБОЛЕВАНИЯХen_US
dc.titleБИОЛОГИЧЕСКАЯ И ДИЕТИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ ЗЕРНОВОЙ ПРОДУКЦИИ СОРГО ПО  АМИНОКИСЛОТНОМУ СОСТАВУ ПРИ НЕКОТОРЫХ ЗАБОЛЕВАНИЯХen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Thesis, Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf4.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.