Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.tma.uz/xmlui/handle/1/8279
Title: БИОЛОГИЧЕСКАЯ И ДИЕТИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ ЗЕРНОВОЙ ПРОДУКЦИИ СОРГО ПО  АМИНОКИСЛОТНОМУ СОСТАВУ ПРИ НЕКОТОРЫХ ЗАБОЛЕВАНИЯХ
Authors: ШАМУРАТОВА Н.Ш.
РУЗИМОВ Х.И.
РУЗМЕТОВА Д.А.
Keywords: БИОЛОГИЧЕСКАЯ И ДИЕТИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ ЗЕРНОВОЙ ПРОДУКЦИИ СОРГО ПО  АМИНОКИСЛОТНОМУ СОСТАВУ ПРИ НЕКОТОРЫХ ЗАБОЛЕВАНИЯХ
Issue Date: 2023
Publisher: O‘ZBEKISTON TERAPIYA AXBOROTNOMASI Ilmiy-amaliy jurnal
URI: http://repository.tma.uz/xmlui/handle/1/8279
ISSN: 2181–5887
Appears in Collections:Thesis, Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf4.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.